19.10.2010

Lääkärikäynti osa miljoona.

Viikko ja päivä kulunut Sain leikkauksesta ja tietenkin ei voinut sit parantua helpolla. Viikonloppuna haava-alue alkoi pullottaa jolloin sit eilen soitettiin eläinlääkäriaika täksipäiväksi. Lääkäri ennusti jo puhelimessa sen pullotuksen olevan nestekertymää joka on aika normaali sivuoire. Mutta halusimme silti käydä näyttämässä lääkärille ja sehän se oli. Ruutalla imettiin sitä nestettä pois jonku desin verran ja käskettiin tarkkaan seuraamaan että tulehtuuko piikin reikä yms muu alue. (antavat sit antibiootin jos tulehtuu) Käskivät myös uudestaan tulemaan paikalle jos pallura pullistuu ns. kovaksi että siellä olis painetta joka voi kuulemma tehdä koiralle kipeetä/ilkeää tuntumaa. Toivottavasti tää nyt olis tässä tää meidän lääkärissä raavaaminen. Mut onneks tuo ei maksanut toi tyhjennys mitään jos jostain pitää iloa repiä.
Sanoivat myös että ei saa vielä riehua eikä hyppiä, hyppiminen on vaikeaa estää ku meidä pikkupapanat saa olla sohvalla ja sängyllä joten ihan mahdoton tehtävä vahtia ett ei hyppis. Ollaan myös aika pikkuisia lenkkejä tehty mut kuulemma lenkkeily auttaa sen palluran paranemisessa kun neste imeytyy takaisin elimistöön joten pitempiä hihnalenkkejä voidaan tehdä. Onneks, jospa se vähän rauhottasi muutenkin ilmapiiriä täällä kotona.

Inollakin taitaa olla ekaa kertaa valeraskaus ku nisistä tihuttaa maitoa ja on äkäsempi mut muita oireita ei sit olekkaan. Jospa se menis ohi ku elämä palautuu raiteilleen ku Sai joskus tosta parantuu. Inokin ollu hieman vähällä lenkillä kun tuntuu tuhmältä lähteä yhden koiran kanssa ulkoileen ku on kumminki kaks koiraa.
Jepa, eipä muuta tälläkertaa.

1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista! Kiinnostaisko lenkkiseura, miekin ku nyt asun 2 vkon sykleissä Jyväskylässä? Ois kiva joskua tavata parsonväkeä :)

    VastaaPoista