4.5.2011

Reenit ja muuta..

Nonii päästiin treenaa agilityä Inon kanssa, eli juoksut on ohi. Saikin oli kotona koko juoksujen ajan, ihan jees meni. Tietty rakkautta oli ilmassa paikoin. Mut muuten ei mitään kummempia ollut. Nyt sit leikkuuttetaan tod. näk. kesällä Inokin niin eipähän ole juoksuja häiritsemässä.
Tässä eiliset treeniradat

Tässä meidän ongelmakohtia oli  6-7 kun putken suu oli niin sopivassa linjassa, 7-8 kun oli putken pää hieman piilossa niin Ino ei tajunnut oikeen irrota. Sit kolmas oli 12-13 kun esteeltä 12 oli suora linja keinulle jonne Ino yritti mennä monesti. Mut muuten meni tosi hyvin, ajattelin et Ino vaan häsläis ku taukoa ollu mut meni hyvin ja malttia oli suorittaa ohajailun mukaan.








Toisessa kuvassa ei oikeen ollu ongelmia hirveemmin, sujui kun rasvattu. Tyytyväinen olen meidän tasoon jo, kuhan itse nyt kehittyis ohjaamisessa kun siinä on puutteita ku joskus tulee huidottua turhia. Meinas kurkkua kuivata pitkästä aikaa kun ja vauhtiakin oli mielettömästi et sai kyl kokoajan olla estekäskyjä antamassa. Ihanaa ku on nopea koira, pitää vaan itse yrittää olla tosi nopea. Helpommin sanottu ku tehty. :)








Oltiin vappuviikonloppu viitasaarella. Ulkoiltiin ja vaihdettiin taloon ikkunoita. Meinattiin vaihteeks saada kanipaistia kun Sai pomppi kanihäkin päällä ja se kansi taas römähti jolloin Sai pääs kanien kimppuun. Just Sai kerkes napata just kanista kii ennen ku kerkesin paikalle. Mut pupu onneks selvis säikähyksellä. Vähän jos Saita kiinnostaa ne puput ihan vähän. Tossa vähän kuvia samalta reissulta. Käytettiin koirat uimassakin, Ino väkisin yritti uida mut Sai tajus et vesi oli kylmää ja odotteli Inoa rannalla. :) Sai leikki ihan hulluna tuolla boomer (semmoinen kivikova) pallolla pitkin pihoja, juos sen kanssa ja haukku täysillä ku hermostutti kun ei saa palloa otettua suuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti