24.1.2011

Mahti reenit Inon kanssa

Me niin tykitettiin tänään agireeneissä. Meni mahtavasti. Mulla oli jo aluks semmone fiilis et tänään tykitetään. Kyl se vaan toimii jos itelläkin on fiilis kohdillaan. Kuva on taas taidonnäyte paintin käytöstä. :)
Aluks siis mentiin rata kokonaisuudessaan ja sit lopuks reenattiin pelkkää pujottelua kun se on ollut meille semmoinen ongelma mut Ino meni sen tänään yllättävänkin hyvin. Tietty muutama kepin ohitus tuli mut kumminki loppupelissä olen tyytyväinen. Kun kepit on se hankala juttu meille. Oli toiseks viimeinen kerta ja seuraava meidän agi ryhmä alkaa 15.3 joka on nimellä jatko 2 mutt kouluttaja ei ole ottanut ryhmään kuin kokeneempia (jotka kuuluis jo jatko5) siis jotka ovat harrastaneet lajia reilummin. Harmittaa vaan et Inon juoksut alkanee noihin aikoihi ett saas nähä keretääkö reeneihin lainkaan. Kesällä ku rahaa tarpeeks niin leikautetaan kyl Ino niin eipähän juoksut ole esteenä enään.

Inon allergia tulokset on tullut mut papereita odotellaan vielä et kerron sitten vasta kun ne paperit saadaan.

Sain kanssa ei olla tehty mitään kummempia, lenkkeilty ja rämmitty hangessa. Pitäis Sain kanssa taas mennä koklaa agia. Täytyy taas vuokrata se doggien halli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti