2.1.2011

uusi vuosi ja samat kujeet

Aluksi Hyvää ja menestyksellistä uutta-vuotta 2011.


Porissa joulu vietettiin ja ihan hyvin pärjättiin kun koirat oli aidan takana etteivät päässeet Topin kimppuun. Tietty mua harmitti koirien puolesta mutt ei voinu muutakaan. Sai vaan ei olis antanut Topin olla rauhassa.
Oltiin lähdössä jo lauantaina mut autoon syttyi joku valo heti porin päässä ja käännyttiin takaisin mutta myöhemmin saman iltana se valo sammui. Mutt lähdettiin sit kotia sunnuntaina kaameessa tuiskussa mutt selvittiin.

Tiistaina oltiin agiliitämässä, vuokrattiin se doggien halli. Saikin pääs ekaa kertaa testaamaan esteitä. Tykkäsi kyllä hirveesti. :) Kyllä tunnissa vaan saa reenattua vaikka ja mitä. Hyvin Inokin meni kaikki kuviot mitä ohjailin. Torsaina sit oli toinen agivuoro varttuna jolloin mukaan tuli myös mun kaveri ja hänen kääpiösnautserinsa Indy. Ja tietty omat koirat oli mukana kans. Taas saatiin treenattua aika paljon kaikkia kuvioita ja kepit satiin menemään hyvin kuhan vaan Ino muistais sit seuravalla kerralla. :)

Uudenvuoden vaihdos oltiin kotona Sai ei ollut moksiskaan paukkeesta mut Ino oli makkarissa sängynalla samaan huoneeseen laitettii myös dappi jos vaikka väähän rauhottais.
Itse kun on ollu lunssassa niin mentiin aikasin nukkumaankin ja tietty tuli herättyä puolenyön aikaan siihen kamalaan paukkeeseen huhh. Onneks sekin jo on ohi.

Eipä mulla muuta.

1 kommentti:

  1. Kivoja tapahtumia vuodelle 2011! ja agimenestystä :) T. Saara, Janne ja Musti

    VastaaPoista